LIU XIANG 2 - KIINALAISTA RUOKAA SUOMALAISESSA KEITTIÖSSÄ

Varastossa

24,00 €

VERKKOKAUPPAAN

 

Kirjailija: Jin Cuihong, Li Songchun
Kustantaja: Amk-Kustannus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 143
Asu: Kovakantinen väriteos
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2009

Jin Cuihong on kirjoittanut tämän ruokakirjan, Liu Xiang -kirjasarjan toisen osan yhdessä Li Songchunin kanssa. Tampereella asuvat ystävykset haluavat jakaa uudet herkulliset ruoka-ohjeensa meille
suomalaisille kiinalaisen ruoan ystäville.

Tämän kirjan ohjeissa on mm. hirveä ja poroa. Suomalaisen luonnon perinteisiä antimia on yhdistetty kiinalaiseen keittiöön upealla ja yllättävällä tavalla. Kiinan matkaajille tuttu uuniankka vie kielen
mennessään. Kirja sisältää paitsi uusia ruokia, myös uusia selkeästi
havainnollistettuja valmistustapoja. Lisäksi tässä kirjassa on uusina osioina kylmät ruoat, hotpot-ruoat sekä kiinalaiset jälkiruoat.

Tämä kirja tarjoaa paitsi lisää onnistumisen iloa ruuanlaitossa, myös uusia jännittäviä makuelämyksiä joilla valloitat perheesi, ystäviesi ja tuttujesi sydämet. Kiinalainen ystävällisyys meitä suomalaisia kohtaan on läsnä myös tässä kirjassa.